Gulnur_1999 Merhaba hanımlar size bir sorum olacaktı ilk hamileligi erken doğum olupta sonraki hamileliginde ayında gününde dogum yapan varmi 2. Hamileyim ilkim erken doğum oldu 27 haftalik şuan 25 baya korkuyorum tekrar aynisi olucak diye
2melekannesi_ Gulnur_1999 her hamilelik bir olmuyor içinizi ferah tutun🤲🏻 ilk gebeliğim ikizdi 22haftada erken doğum yaptım malesef sonrasında 2.gebeliğimde 41. Haftada geldi bebeğim 🥲
Sevilay_15 kötü düşünmeyin ben yaşamadım ama bir arkadaşım 36 haftalık oğlunu erken doğurdu kızını 4 ay önce kucağına aldı 39 haftada her bebek vaktinde doğar
Gulnur_1999 Sevilay_15 inşallah ayinda gününde doğar cok istiyorum kızımda baya zorlanmıştim çünkü bu umarim böyle olmaz
Gulnur_1999 AnayimBenAna_ inşallah ayında gününde sağlıcakla kucagima alirim ama insan korkmuyor degil
Gulnur_1999 ftmdyn22 kanamam oldu hastaneye gittim plasenta erken ayrıldı dedi doktor açılmam vardi 3 cm suyumda gelince sabaha doguma girdim
Gulnur_1999 2melekannesi_ hiç korkunuz olmadimi acaba yine erken doğum olurmu diye ben cok dikkat ediyorum elimden geldigince ama elimde olmadan korkuyorum maalesef
2melekannesi_ Gulnur_1999 oldu tabi olmaz mı ama içimi ferahlatmaya çalıştım hep güzel düşündüm elimden geldiğince