CnsyeniHamile Elifsaadet Benim ablam çok şükür yoga ve plates hocası 3. Ayımdan sonra bende baslıcam hamile yogası ve platesine 😊
Yagmurerol Elifsaadet ben yoga yapiyorum suanda cok memnunum kesinlikle öneririm. Dogumdada faydasi oluyormus cok
Durumiu FindiksMom profesyonel mi yapıyorsunuz videolardan falan mı kaçıncı haftada başlamak uygun bilgilerinizi paylaşır mısınız
FindiksMom Durumiu canım spor salonuna gidiyorum hocam hamile pilatesti yaptırıyo bana ben ilk günden beri yapıyorum ama önerilen ilk 3 ayı geçirdikten sonra başlanması.. doktoruma sordum sorun olmaz dedi ben de devam ettim şuan 21. Haftadayım
Elifsaadet FindiksMom bende bugün ebru şallının hamilelik platesi videosundan evde yaptım , daha önceden çok az yapmıştım nefes almayı felan biliyorum, 50 dk yaptım, siz salonda ne kadar yapıyorsunuz kaç dk. Yani
FindiksMom Elifsaadet max 45 dk kadar yapıyoruz devamında laktoz birikiyomuş vücutta onu istemiyo hocamız evde tek yapmayı çok önermiyo hareketi yanlış yaparsınız Allah korusun bi tarafınızı incitirsiniz diyo bize önceden bilginiz varsa başka tabi
Arife3507 Elifsaadet siz peki hangi markayi aldibiz plates topu icin arastirdim ama memnub kalir miyim cesaret edip alamadim
CnsyeniHamile Elifsaadet Ebru şallı ya bakmıştık bizde bayağı eskiden ama hamile için değildi normal platesti o hamile platesi varmı onun
Elifsaadet FindiksMom çok az yapmıştım daha önceden, ama doğru salonda yapmak daha iyi , bende bugün 45 dk yaptım çok rahatladım çok iyi geldi☺️
FindiksMom Elifsaadet kesinlikle.. hem ruhen iyi geliyo hem de bedenen yapmadığım zaman vicdanım sızlıyo resmen 😄
Arife3507 FindiksMom plates topunj😊 netten baktim ama cesit cok siz plates yapiyorum dediginiz icin sormak istedim
FindiksMom Arife3507 ben çok önceden hepsiburada dan almıştım set halinde.. aynı şekilde de gelmişti ama markasını hatırlamıyorum canım yıllar oldu alalı 😄