Dileksunaa00 Şuan 36+4 günlük hamileyim ne kadar bebeği besleyecek şeyler yesemde bebeğim çok az kilo alıyor sebebi ise plesenta yaşlanmaya başlamiş suyum az zaten 22 haftadan beri azalıyor şuan 2550 kilosu bebek 1 hafta geriden geliyor bacak boyu 2 hafta geride fakat doktorum 38+5 gibi doğuma alıcam diyor tabiki en iyisini doktor bilir ama bu durumu yaşayan var mı? Başka bir doktora daha danışmalımıyım doktorum da profesör özel e gidiyorum 37+3 de alabilir mısınız dedim dışarda anne sütü ile daha iyi beslenmez mi dedim hayır diyor iyice acı vermeye başladı hareketleri bebeğin suyu az olduğu için 🥲
yeni_anne2 Dileksunaa00 üzülme canım Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısı neyse öyle olsunn
Annemidedinsen Dileksunaa00 her zaman anne karnında ne kadar durabilirse o kadar tutmaya çalışıyorlar canım. Korkma hiç biraz kendini de motive et kilosu da iyi çok küçük değil minik bebekler daha da hızlı gelişiyor hiç merak etme
plajterligi Dileksunaa00 38+2 de doğum yapmama rağmen oğlum 2550 gr 44cm doğmuştu, kuvöze de girmedi şu an 2,5yaşında yaşıtlarından farkı yok, hatta boyu yenidoğan döneminde olması gerekenden çok daha fazla uzamıştı doktoru da çok şaşırmıştı
Dileksunaa00 Anneoldum2 27 ysşındayım suyu az olduğu ve doğum zamanı geldiği içinmiş doktor öyle söyledi
yasarceyda12 Anneoldum2 yaşla alakası yok canım elbette yaşlada olur ama genç insanlardada plasenta yaşlanması oluyor tamamen plasentanın çalışma performansına bağlı
Datlum Doğunca hemen toparlıyorlar üzülmeyin 3100 doğmuştu ilk oğlum 37 haftalıkken bir haftada 2800 indi sonra bir başladı almaya tombik tombik oldu şimdi 10 yaşında filinta gibi maşallah 💙
Dileksunaa00 plajterligi maşallah böyle duyunca mutlu oluyorum umarım bizde küveze girmeyiz evladınıza nazar değmesin inşallah 🌸🙏
Eceunverkanra Dileksunaa00 Merhaba, ben de ayni dertten muzdaribim 35+6 gunluk olduk bebegim cok az kilo aliyor ve geriligi neredeyse 2 haftayi gecti ayrica damarimda da direnc baslamis. Normalde 38.haftada planlanmisti sezaryenim ama one cekti 36+6 gunlukken alinacak. Doktorlar boyle durumlarda risk hesaplamasi yapiyorlar saniyorum ki eger risk buyurse one cekiyorlar onun disinda bebegin anne karninda kaldigi her gun cok degerli tabi ki. Sizi de sık mı kontrole cagiriyor doktorunuz?
Dileksunaa00 Eceunverkanra haftada 1 kontrole gidiyorum ama korkuyorum tabi bebeğime birşey olur diye saglıkla kucagınıza alırsınız umarım bebeğinizi siz ne sıklık ile gidiyorsunuz kontrole
Eceunverkanra Dileksunaa00 Haftada 1 kontrol ve 3 gunde 1 nst’ye giriyorum ben de, doktorum hareket takibi yaptiriyor bir de 2 saatte 1 1 hareket hissetmezsen hemen gel dedi.. Ben de hem korkuyorum hem erken gelecek kuveze girer mi diye korkuyorum iki turlusu de cok zor😔 Saglikla kucaklarimiza alabilelim insallah bebeklerimizi🙏🏻
Dileksunaa00 Eceunverkanra doğduktan sonra dışarda anne sütü ile çabuk toplar korkmayın haftası çok kötü değil 😇 Rabbim meleğinizi sağlıklı şekilde kucagınıza almayı nasip etsin
Bir-anne21 Dileksunaa00 canım bebeğin normal bir hafta geri bir hafta ileri farketmiyor ben 34+5 de doğurdum bebeğim iki hafta önde demişlerdi ama normal doğdu ve ileri geri değildi yani yine küveze aldılar şuan 43 günlük olduk ve çok çok şükür herşey normal ileri yada geri olmasına takılmasuyun az olması da normal benim fazlaydı artık plesanta yaşlanır ve suyun azalır bu haftalar normal ama sık sık kontrole git ve sitres yapma