bsrsl_2016 Kızlar ben adetten sonra avulasyon testi ile hamile kaldımm. Son regl baz alınıyormuş ama bn adet olduğumda hamile değildim bunu nasıl ayarlıyorsunuz lütfen cevap bekliyorım..
CnsyeniHamile bsrsl_2016 sen ayarlamıyorsun canım mesela bugünden örnek vereyim sana 16.02.2019 da adet olman lazımdı olmadın hamile kaldın en son 16.01.2019 da adet gördüysen 4 haftalık hamilesin diyorlar direk son adet tarihinden itibaren hesaplama denilen bu
ezgms1 bsrsl_2016 o durumu anlamadım bende son adet tarihimden 3 gün büyük çıkıyo bebek anlamadım ayrıntıya girmiyorum bebek sağlıklı mı iyi mi herşey yolunda mı ona bakıyorum 😂😁
bsrsl_2016 CnsyeniHamile en son 12ocakda adet gördüm ama hamile değildim yanlş değilmi yani bu 🤔 12 ocağı baz alırsaö 5haftayı geçik hamile oluyorum. Ama bn bnm tahminime göre 3haftalık falanım ??
CnsyeniHamile bsrsl_2016 bende öyle hesap yaptım ama 9 ay 10 gün deme sebepleri bu işte sen suan 4+4 hamilesin zaten haftaya kese görmeye çağırdıysa doktor usg kagıdında da yazar haftası bebişin sağlıkla gelsin inşallah
bsrsl_2016 CnsyeniHamile pazartesi gidicem bakalım net çıkar inşallah 🙏🏻🙏🏻 Çok teşekkür ederim. Sıkıntı bnde değil o zman 😂😂
CnsyeniHamile ezgms1 benimde suan 5 gün önde adetimden tarihi doktor gelişimi çok iyi boyutu çok iyi ondan dedi yani bu demek değil ben adetimden 5 gün önce hamile kaldım adet gördüm bebeğin gelişimi önde demek buda kötü bişi değil 😊
bsrsl_2016 CnsyeniHamile pzt sabah doktora gidicez bakalım nasıl çıkacak merakla bekliyorum. Maşalalh siznde bebeğinize💖🙏🏻🙏🏻
CnsyeniHamile ezgms1 yok benimki üst değil gelişimi önde sadece normalde bugün 9+1 olmam lazım 9+2 oldum dün doktordaydım daha çok değişir geliştikçe normal dedi 😊
bsrsl_2016 CnsyeniHamile inşallah canım ilk Bebeğim karnımda öldü şmdi kimyasal gebelik falan varmış korkuyorum görünce rahatlayacağım.. Rabbm korusun bu sefer sağsalim alırız iniş
CnsyeniHamile bsrsl_2016 inşallah benimde ilk gebeliğim herseyi soruyprum bakıyorum ondan çok şükür doktor hersey iyi güzel 3 hafta sonra 2 ki ile cinsiyet ögrenecez dedi şimdi 3 hafta geçmiyor 😊 Allah isteyen herkese yaşattırsın