irmk02 Kızlar 3 haziranda sezeryanım var ama sabah kalktığımda çok aç ve bayılcak gibi oluyorum. Korkuyorum açıkçası o şekilde sezeryana gitmekten. Benim gibi olan var mıydı
tecrubeliiannee irmk02 heyecan ve korkudan açlık hissi gidiyor asıl sezaryan sonrası 6 saat aç kalmak zor
Eceunverkanra irmk02 Merhaba, benim de 4 haziran’da dogumum nasipse. Ayni durumdayim ben de cok kotu oluyorum tansiyonum dusuyor ama hastanede muhtemelen o stresten aklimiza cok aclik gelmeyecektir diye dusunuyorum🙈 Saglikla gelsinler insallah❤️
AnayimBenAna_ tecrubeliiannee ilginç ilk kez duydum. İki sezaryen doğum yaptım ne önce ne sonra aç kalmadım
KLORAKHANIM tecrubeliiannee beni hiç aç bırakmadılar kahve komposto çorba, bi tek katı gıda tercih etme fazla dediler gaz çıkarana kadar
AnayimBenAna_ Aselyusra sabah kalktım 8 de kahvaltı ettim 11 de kahvemi içtim 14:00 gibi sezaryene alındım
Aselyusra AnayimBenAna_ iyiymiş beni aç bıraktılar hatta kronik hastalığım var her sabah ilaç alıyorum sabah sadece bir kaşık su ile iç ilacını dediler
Aselyusra AnayimBenAna_ sanırım hastane ile ilgili çünkü aynı serviste farklı doktora doğum yapanlar da hep aç bırakılmıştı. Genel anestezi ihtimaline karşı aç bırakıyorlar spiralde gerekmiyor. Benim de spinal başladı genel devam etti zaten
Aysgl_1925 Sezeryanı bilemem ama normal doğum yaptım. Su geldikten 24 saat sonra doğum oldu ve hiç bişey yemedim.. zaten stresten aklına gelmiyor. Ama doğurur doğurmaz yemek istediğimi biliyorum 😃😃😃