Seelinimo Kızlar 25+2yiz. Karnımı her gören erkek mi diyor. Sivri ve ileri doğru. Normalde yayvan olması gerekmiş kız olması için. Doktora muayeneye de 1 ay var 😂 hurafe diyeceksiniz ama iyice kafam karıştı çünkü herkes aynı şeyi söylüyor.
GirlandBoy_Mom Seelinimo bende kızıma hamileyken erkek mi diye soruyorlardı top gibi ve sivriydi son zamanlarımda karnım aşağıya inmişti yaygan bi hal almıştı
NoName_ Seelinimo ilk gebelik mi 🤭benim ilk gebelik daha erken haftalardan itibaren herkes erkek diyordu karnımın şekline göre ve doğru erkek şimdi 26 haftalık olduk yine gören erkek olduğunu anlıyor. Ablamın 3.gebeliği olduğu için karın şekli artık bozulmuştu kızdı cinsiyet ama erkeğe benzeten oluyordu onuda
Seymaaa05 Bana da başlarda öyle demişlerdi cinsiyeti ogrenmedn önce öğrendim kızım olcak ondan sonra bile her seferinde gittiğimde sormamı istediler 36+4 olduk hala kız🥰🙏😂😂 ve karnım sivri aşağıda
hhaziran Seelinimo ilk hamileliğimde bir abla senin erkek olacak doktorlar bilmiyor dediydi 🤣 2. Gebeliğim ve yine kızım olacak inşallah, karnım sivri yine 😃 karın yapısı ile alakalı tamamen
hhaziran Seelinimo ilk hamileliğimde bir abla senin erkek olacak doktorlar bilmiyor dediydi 🤣 2. Gebeliğim ve yine kızım olacak inşallah, karnım sivri yine 😃 karın yapısı ile alakalı tamamen
patili_kiz90 Banada erkek mi yorumu yapanlar oldu , karnım sivri öne doğru. Ama kızım olacak. 8 aylığım. Doktora sormuştum böyle yorumlar geliyor diye, valla gülmüştü kadın ne alaka diye .
Feyzacnszoglu Seelinimo yo valla herkes bana da erkek diyodu kız çıktı tüm hırafeler erkek çıktı ama cinsiyetimiz kız
Mry2020 Seelinimo 35+1 im daha iki gün önce kaynanam yoksa bu oğlan mı dedi ikinci kızım olacağı için çok sinirlendim böyle demesine
Mommywolf İlk gebeliğimde de karnım aşırı derecede yayvan duruyordu kocaman geniş bir şekildeydi ve oğlum oldu. Şuanda da tam tersi top gibi küçük ve öne doğru sivri bir karnım var ve yine erkek 🤷🏼♀️