ozgeysr gorkemakdmr hem testim days doktor olmasindan hemde pcos yuzunden hemen kan vermek istemiyorum uzulmemek adina elimdeki testlerde birkac gun takip edecegim koyulasma var mi diye insallah bebegim benimledir
ozgeysr babyshark__ icini actim simdi su tuttum gecmemisti hala pembe gibi sanki kuruma cizgisi gibi mi sizce
babyshark__ ozgeysr çok net ya kuruma çizgisi gibi değil kuruma çizgisi dağınık oluyor diye biliyorum
Hiranur_2180 ozgeysr benimde döngüm böyle oluyor yoksa bende mi pcosluyum nereden anlaşıyor pcos olup olmadığı
Dila_demir ozgeysr Kesinlikle yalancı verıyor 2 kere üst üste yaptım pozitif verdi kan verdim çıkmadı. Bence o ucuz olan küçük gebelik testini yapın daha doğru verıyor. Tabı en önemlisi beta vermek
ozgeysr Efendininannesi sabah yaptim ise giderken cok az silik cizgi vardi testi de yanima almadim ne durumda bilmiyorum🤣
Allahneverdiysee ozgeysr benimde 15 gün geçmişti dün test yaptım çok silik çıktı bugün de yaptım kaset test yine silik çıktı
Allahneverdiysee ozgeysr kasık ağrısı var bir de başım çok dönüyor yorgun hissediyorum. Yüzmde de sivilceler çıktı