Kızlar 4 gün önce sezaryen doğumum oldu şükür ben tercihen doğumu istedim sabah doğum için hasteneye gittiğimde önceden tanıştığım bir bayanla denk geldik kendisi vajinal doğumu deneyeceğini söyledi sabah bir fikrim değişmedi değil onu görünce neyse sesimi çıkaramayıp usul usul odamı alındım serum takıldı tansiyonuma bakıldı her şey normal nstye bağlandım çok yüksek sancılarım çıktı ama hissetmiyordum neyse ameliyathaneye alındım o kadar korkuyorum ki titriyorum korkudan anestezi dokturu geldi sistematik olarak işlemlerimi yaptıklar epidural iğnemi vuruldum sadece hissettim ama acı sıfır diye bilirim korkulcak bir şey yok sedyeye yatırıldım ve tansiyonum bi anda 18lere çıktı normalde 10-12 arasındadır doktorum sakin olmamı söylesedi fakat gözlerim kararıyodu çoktan anestezi doktorlarından kadın olanı erkek doktora bayılt hastayı dedi doktor hayır bebeğini görecek diye diretti o sıra hızlaca bebeğimi aldılar koynuma koydular beneğimin ağlama sesinin kesik kesik geldiğini duydum be bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum ki o sıra bayılttılar beni uyandığımda günaydın geçti sabah oldu diyodu odaya alındım pişmanım diye bağırmışım sadece 1 gün boyunca acı çektim bebeğimin yüzüne bakamadım kendi derdime düştüm bildiğiniz kanama kontrol için karnıma bastırıldı devamlı o acıyı hala unutamadım bugün 4. Günüm gayet iyiyim ama bir daha yaprmıyım sanmamm aynı gün normal doğum için plan yapan arkdaşta sezaryen doğuma alınmış acil olarak oda ikinci gün toparlanmıştı diğer odalarda vajinal doğum yapanları gördüm inanılmaz kötülerdi bu arada hepsinde farklı bir durum gerçekleşmiş sizi etkilememek için anlatmıyorum onları 😔