Buseenuur Kızlar birçok demir ilacı denedik ama hepsi kabız yaptı bu ürünün yapmadığı söyleniyor fiyatı pahalı biraz almadan size sormak istedim kullanan memnun kalan var mı
patulii Buseenuur kan damlasından bahsettiniz değil mi? C vitamini yazmışsınız da biz sadece microfer olanını kullandık memnun kaldık kansızlık vardı oğlumda, düzeldi
35Hatice Buseenuur ben bir hafta on gündür kullanıyorum kapsül olanından. Ne bulantı ne kabızlık hiçbir yan etkisi yok çok güzel. Yeni başladığım için tekrardan değerime baktırmadım ama doktorum önermişti
Buseenuur patulii demir ilacı evet C vitaminli olanıymış bana da öyle önerdiler. Kabız yapmıyor diye sizde yaptı mı kabızlık
patulii Buseenuur normal olanı kullandık biz yapmadı kabızlık da siz bebek içinmi soruyorsunuz kendiniz içinmi 🫢 ben bebekte kullanmıştım onu kendim ferrum kullanıyorum kabızlık yapmıyor
Buseenuur 35Hatice gebe misiniz acaba belirtmeyi unutmuşum öneren arkadaşım hamile değildi belki hamilelerde kabızlığa etki etmiyordur dedi. 23 haftalık hamileyim ben tüm demir ilaçları kabız yaptı
35Hatice Buseenuur evet ben de 24 haftalığım başka bi hamile arkadaşım da kullanıyor ilk zamanlardan beri memnun baya