mrvksen aşkım ben ikisini de aldım hem genel hem Spinal yaşadım iki farklı bebeğim de, ilkınde genel Sonda’yı falan Elken taktılar sonrasında uyandığımda ağrı falan hissetmedim ben ama kendime gelmem çok uzun sürdü ve anesteziyi atmak birtık daha zordu sonrasında uyuşukluğum falan olmadı karnıma falan bastırırlarken hissettim yani biraz zorlandigim bir süreçti ama dayanamayacak gibi bir süreç değildi, onun dışında gayet rahat bir süreçti sadece ben eve taburcu olduktan sonra akşamına ağrım vardı yani isteğe bağlı genel olunmasını pek tavsiye etmiyorum çünkü Spinal’in avantajlari daha çok bebeğini görüyorsun hemen kendine gelebiliyorsun karnına bastırırlarken hıssetmıyorsun bebegınle aynı anda odaya gelıyorsn avantajları daha çok. Spinal oldum ikinci çocuğum da beş ay önce hiçbir dezavantajını yaşamadım sadece odaya geldiğim zaman çok üşüdüm aşırı titredim o biraz beni rahatsız etti onun dışında her şey çok rahattı Spinal iğnesi de asla acıtmaz damar yolumu açarlarken bağırıyordum ben düşün yani gayet rahat bir süreçti sadece bel ağrısı ilk bir hafta gerçekten yaşadığım oturup süt sağarken ama sonrasında hiç bel ağrım olmadı arada bir yatarken pozisyon değiştirmediğin zaman bir anda rahatsız ediyor beni onun dışında hiçbir rahatsızlığını görmedim baş ağrısı da sık sık yaşayan bir insan olduğum için geçmişti arada bir illaki oluyor ama bunu ona bağlamıyorum zaten ben çok kahve tüketen bir insanım günde en az iki bardak o yüzden bol bol kafein tüketmek lazım