Oznrdmr 3 buçuk aylık gebeyim şiddetli baş ağrısı ve burun kanaması yaşıyorum haftada en az 2 gün ne yapacağımı bilemiyorum son doktor kontrolümde doktoruma bu konuyu danışmayı unuttum 🤦🏻♀️ Var mı aranızda benim gibi bu sorunla karşı karşıya kalan 🙄
ecrintosgeliyor Oznrdmr ben ilk 4 ay baş ağrısı yaşadım sonrasında da hala devam eden ara ara tabi burun kanamalarım oluyor. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Bazen kalkıyorum yataktan yastığım hafif kan olmuş. Kan basıncı artıyormuş falan ondan sanırım 🤷🏼♀️
Kelebegimmm Sabah ceyda düvencinin 8 haftalık hamilelik videosunu izledim orda bundan bahsediyorlardı.bi bakın isterseniz.buruna bazı yağlar sürmek gerekiyormuş
Mkrc Baş ağrısını bende çok yoğun yaşamıştım canım burun kanaması da öyle kaslar ve damarlar gevşeyip genişlediği için oluyormuş Dr öyle söylemişti. Baş ağrısı için parol alıyordum burnum içinde arada bi vazelin sürüyorum kuru kalmasın diye bir süre sonra geçti zaten
Yaser27 Ben de yaşıyorum her gün ben doktora sordum kansızlıktan dedi bana beynime kan gitmediği için mis başım ağrıyınca tansiyondan korktuk ama tansiyon da çok düşük cıktı ama normal galiba böyle baş ağrısı falan bana doktor kesinlikle ilaç kullanma dedi her gün abartısız baş ağrısı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum