Busranur_mnts Aktybsss öğrenmek için ya kan vermek lazım ya da test belirsizlik çok kafamı yoruyor beni
Aktybsss Busranur_mnts bekleyeceğim ben ilk defa bu sefer heyecanım yok hiç garip hasta olursam da üzülmem hazırladım kendimi
Busranur_mnts Aktybsss anladım canım benim geçen ay 17 mm16mm iki yumurtanın vardı doktor başka takibe almadı o Ay olmadı tam gününde adet oldum ama keşke çatlama için de çağırsaydı kesin olurdu da tutmuştur inşallah
Aktybsss Busranur_mnts bakalım artık çağırmadı herhalde bu ay olmazsa diğer başladığımızda iğne yapacak bilmiyorum bakalım ama sen adet geciktirmez diyorsun yani
Busranur_mnts Aktybsss hayırlısı olsun canım bende geciktirmedi ama kişiden kişiye göre değişir mi bilemem
Aktybsss Busranur_mnts canım sabah uyandığımda iç çamaşırıma böyle akıntıyla beraber kahve lekelenmeler gelmiş saat 9 gibiydi gördüğümde ped koydum o zaman ama gelen giden yok iç çamaşırıma akmıştı ama gece olmuş sence adet mi
Busranur_mnts Aktybsss yaa bilmem ki canım belki regl sökülüyor olabilir benim bazen 1 2 gün lekeden sonra sökülüyordu bekle bakalım
Aktybsss Busranur_mnts bakalım artık klomen kullandım ya belki ondan sökülememiş olabilir zaten hiç kasık ağrım falan yol
Busranur_mnts Aktybsss benim de gebeliği öğrenmeden 2 gün önceki ilişkide kanama olmuştu canım şuan test yapmadığın için de belirsiz adet günü gelmiş zaten varsa çıkar yapsana bi test :)
Busranur_mnts Aktybsss geçmiş olsun canım o kadar değişken bişey ki gebelik illa şundan denilemiyor malesef kontolerini aksatma belki letu falan verirler iğne verirler öyle de dene inşallah
Aktybsss Busranur_mnts canım klomenden mi bilmiyorum kanun rengi kahve pis böyle kan gibi değil pede gelen affedersin dışkı rengi gibi klomenden mi acaba
Busranur_mnts Aktybsss benim klomenden sonra yoğun kanamam oldu 2 3 gün kanamam yoğundu kırmızıydı o kahverengi olan rahimde kalan eski kan oluyor bi sıkıntı yoktur inşallah kontole gidecek misin adetin 2 3 günü gidiliyor