Rmak1100 Nur0405 ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu ağrılara ağlarsam doğumda hiç dayanamam deyip telkin ediyorum kendimi 😅🤦🏻♀️
Mertmirzamm Esra7288 çıktım doktor geriye doğru dönük rahmin küçük dedi az bişi kalp atışı duyduk zar zor 6+4 günlük dedi 6 mm miş
bebek_29 Miniginannesiiii1111 Evet benimde idrar yolu enfeksiyon ve iltihap enfeksiyon var doktorlar ilaç bile veriyorlar fayda eden yok
bebek_29 anneoluyorumm13 bizde bu haftalara gelicez😄 inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız🙏🏻 zaman şu gibi geçiyor bir bakmışşın 18. Haftadan 38. Haftaya gelmişşin😄
anneoluyorumm13 bebek_29 hızlı geçiyorda arada bebeğin ters köşeleri ömür kısaltır 😁😁 dün iyi olduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum aklıma hep en kötüsü geldi Allah korusun 😁 bugün de kıpır kıpır tekmeler havalarda çok şükür 😁😁😁
bebek_29 Mertmirzamm ben 18 haftalıgım doktor ikili ve 3 lü test istedi yaptırmadım sizce yaptırmalımıyım
Mertmirzamm bebek_29 ben ilk çocuğumda yaptırmadım anne karnın da gelişim geriliği olmasına rağmen zaten hamilelik stresli bir dönem Allah korusun bişi bile çıksa daha çok stres zaten bana kalırsa yapma bende yapmıcam ikincisine zaten ne gelsede baş göz üstüne
Nur0405 @Rmak1100 ay valla bakma bel ağrısından ağlamıyorum ben de işin bahanesi o 😁 psikologlarım bozuldu son zamanlarda heyecandan🤣
mardine474 Daral geldi Vallahi bir sıcaklar başladı bu Hamilelik nasıl geçecek bu sıcaklarda haziran temmuz ağustos Yandık piştik Kavrulduk🥵🥵🥵
Melikeakkc bebek_29 36+5 iz. Tüm gün dinlendim. 2 gündür temizlik yapmıştım ağrıdan sancıdan mahvolmuştum. Dinlenince toparladım. Artık yormucam kendimi. Gerçekten artık iş yapamıyorum😔