prensannesiii_ Kızlar 16 haftalığım tatile gideceğiz denize girebilir miyim. Aranızda hamile olup giren var mı 🥲
1122334455 prensannesiii_ ben gittim girdim aşırı derece de kalmadım ama girip çıktım havuza da gittim fazla yormamak şartıyla doktorum izin vermişti sizde doktorunuzla konuşun genelde izin veriyorlar 🙏🏻
QueenMommy prensannesiii_ Enfeksiyon acısından girmemeyi tercih ederim bazı doktorlar izin veriyor sana kalmıs deniz kenarında oturuyorum ama yinede girmiyorum enfeksiyon kaparım diye ayaklarımı koyuyorum bir tek
Glhayat_54 prensannesiii_ ilk hamileliğimde 4-5aylıktım sanırım doktora sorduğumda girebilirsin demişti. Sizde doktorunuza sorun.
prensannesiii_ QueenMommy çok afedersiniz beyaz akıntı enfeksiyon mu yoksa gebelikteki bir akıntı mı bende hep var şu içiyorum temiz tutuyorum yine de hep var
MinikBrokoli Enfeksiyon olur diye doktorlar hiç bir türlü önermiyor, ben iki gebelikte girmedim sadece dize kadar ayağımı koymuştum 😇
QueenMommy prensannesiii_ kokulu ve sarı ise enfeksiyondur beyaz akıntı benm hamileliğimin basından beri var zaten bu hamilelik belirtisidir normal durum yani yanöa sarı ve kokulu olmadıgı sürece sıkıntı etme
gizem_sert prensannesiii_ doktoruma sordum üzerini sürekli değiştir ıslak kalıp enfeksiyon kapma deniz rahatlatır doğuma faydası var dedi
MCandan prensannesiii_ benim doktorum da girebilirsin ama çıkınca mutlaka temiz suyla vajinanı yıka ve bikinini değiştir dedi
hakkah24 prensannesiii_ 7. Haftamda bir hafta tatile gitmiştim ve girmiştim doktorum da girebilirsin demişti düşünün daha çok küçüktü