Melikeahmettt Kızlar nerelerden neler yaptırdınız , ben İstanbul Sultangazi de oturuyorum 3 aylık oldum herşeye bakıyorum kapı süsü oda süslemeleri hediyelikler ama hiç güvenilir ve kaliteli birşey bulamadım , aldığınız yerler veya alışveriş yaptığınız siteler var mı ?
Yalinn8 Melikeahmettt instadan eylul_._tasarim ve didoorganizasyon dan 2 farkli tarz kapi susu yaptirdim, elime ulasti gayet guzeller
mervenin_bebisi Melikeahmettt Irmakdkm ben yapıyorum keçeden kızlar sayfama bakabilirsiniz renkli._duslerimm
deletedmom832 Melikeahmettt cinsiyetini öğrenir öğrenmez kendimi emin önüne atıp herseyini alıp kendim yapıcam inşallah 🙏🏻♥️
Melikeahmettt Denisss Böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum ama hamileliğim oldukça bulantılı geçiyor başlarsam devamını getiremem diye korkuyorum , o yüzden hazır birşeyler bakmayı tercih ettim :)
Denisss Melikeahmettt o zaman durum farkli tabi https://instagram.com/kutlamasanati?utm_source=ig_profile_share&igshid=j1t7xann2tgk kapi susu taki yastigi falan bu sayfaninkini begeniyorum bakablirsin
Melikeahmettt deletedmom832 Ya bende çok istiyorum kendim yapmak ama sonra emin olamıyorum gerçekten hamilelik beni halsiz sürekli kusan biri yaptı 🤦 arkadaşım da öyle yaptı herşeyi Eminönünden aldı ve ortaya o kadar güzel bir sonuç çıktı ki insan görünce de gerçekten bende yaparım diyor
Yalinn8 Kocaer ben baska yerden yaptiriyordum sonra 2 sayfa da reklam icin kendi ulasti, net fiyat inan bilmiyorum, henuz paylasim dahi yalmadim elime ulasti ve begendim die önerdim, tarzlari farkli bi de o iyi
deletedmom832 Yaser27 uygunluktan Ziya’de daha çok seçenek var hediyelikler ve süsleme ıvır zıvır icin dolu seçenek var bi dolaş öyle al derim 😊
Aysnrplt Melikeahmettt hediyelik için kolay kaneviçeden işlemeli keseler yapıcam lavanta kesesi yani canım el emeğim olsun istiyorum😊 keçeden de kapı süsü yapıcam bi sürü örnek var kalıpları da çizerek çıkarırım diye düşündüm
Melikeahmettt Aysnrplt eminim güzel olur yapacağın herşey , insan hevesle yapınca çok güzel şeyler çıkıyor ortaya 😊
Aysnrplt Melikeahmettt inşallah kendini iyi hissedersin sende canım olmaZsa da burda daha önce bir çok post açılmıştı onlardan bakıp alabilirsin güvenilir yerlerden 😊
Betlab Melikeahmettt ben dijitalmagnet.com sitesinden magnet acacak yaptirdim hediyelik olarak. Site guvenilir ve oldukca hizli. Fiyatlari cok uygun kargo ucreti yok.