Gul1402 Cansucan03 ebe poliklinigi var ya devlet hastanesinde ebe zaten demişti sıra bulmak zor oluyor falan diye ben o yuzden de ikiliye gidince hic sormamistim
Gul1402 Cansucan03 evet kızımız oluyor, 11+5 de ikili taramada kamuran hanıma erkege benziyor deyince kendimi erkege hazirlamistim. Cumartesi günü 15+0 olduk, Park hayatta gulen gul hocaya gittik o dedi kızımız oluyor diye
Cansucan03 Gul1402 yaa çok sevindim bana hiç tahminde bulunmadı 12. Hafta da gittim birde benim ilk çocuğumun doktoru gülen gül hanım çok iyidir şimdi ev aldık maddiyat sıkıntısından gidemiyorum kaç para olmuş 🙈
Gul1402 Cansucan03 1350 giriş ücreti, 28 normal 30 sezaryen doğum. Ben cinsiyeti sormuştum ikili taramadayken kamuran hanıma gorunuykr mu diye erkeğe benziyor dedi bu şekilde
Cansucan03 Gul1402 hayırlısı olsun inşallah ☺️ maşallah valla fiyatlar uçmuş ben çok kararsızım devlette mi özelde mi doğum yapayım diye 🤷🏻♀️
Gul1402 Cansucan03 inan bende aşırı kararsizim. Ne yapsam bilemedim devlette hangi doktorun doğuma gireceği belli değil belki doktor da giremeyecek doğuma. Esi falab da almıyorlar ya . Bunları düşünüyorum bi yandan da özele gerek var mi diyorum 30 bin sonuçta çocuğuma harcarım diyorum. İlk çocuğum bilemedim
Cansucan03 Gul1402 ben deneyimliyim canım ilk çocukdan covit zamanı yaptım birde kimseyi almadılar özel olmasına rağmen arkadaşlarım devlette doğum yaptılar çok da memnunlar evet doğtor değil ebe doğum yaptırıyor ama bence gayet deneyimli olduklarını düşünüyorum ☺️ 30 binliraya çocuğun dolabını baştan aşağı düzeriz 🙈☺️