Melike-Aya Sevgili anneler 35 haftalık hamileyim ve göğsümden süt gelmedi bu durumda bende endişe uyandırdı. Acaba diyorum sütüm mü yok bu durumu yaşayan oldu mu?
3_bebelianne Melike-Aya doğumdan sonra gelir süt hamileyken gelmezki🤣😂üçüncü gebeliğim bunuda duydum ya bir yaşıma daha girdim size kim söyledi
Asi_07 Melike-Aya cnm her gebede gelmez ilk gebeliğimde doğum öncesi gelmeye başlamıştı son gebeliğimde bebisle birlikte geldi endişe etme
eilf150 Melike-Aya ayy bende 36 haftalık hamıleyım goguslerım cok sert fegıl bıraz buyudu ama saten kucuk gogsum barfı sut falnda gelmedı bazıları dıyo akıntı oluyo sut gelıyo bende korkuyorum ya dogumdan sonra sutum gelemzse sutum olmazsa faln dıye aynı seyı bende dusunmustum
aylisinannesi Gebelikte sürekli gelmez diye biliyorum 6. Ayda bir kendini belli eder gibi gelmişti bende ama öyle dolu dolu degil. Dogumdan sonra gelecektir şimdiden endişelenmeyin son haftalarınızı rahat geçirmeye bakın derim
Melike-Aya eilf150 aynı düşünceler şimdi bende başladı. İstemsiz diyorum şimdi sütüm gelmezse ne olacak
eilf150 Melike-Aya uf bende herkes dıyokı boyle dusunursen olmaz ama ben dusunmek istemıyorum kendı kafam kuruyor bu seferde benım yuzumden olmucak dıye korkuyorum 😅