1sen1ben1debebek Kızlar Antalya’da devlet hastanesinde önerdiğiniz doktor var mı şehir hastanesi ya da eğitim araştırmada
Sevda07 1sen1ben1debebek şehir hastanesinde Serhat beye gidiyorum 27 haftalığız gayet ilgili şuanlık çok memnunum canım
Celiko 1sen1ben1debebek eğitim araştırma da burcu aykan yüksel var çok zor randevu bulması ama çokta ilgili iyi bir hekim ben şehir hastanesine gidiyorum Merve uğur serhat bey ve eren can güler yüz gittim hepsinden memnunum hepsi güler yüzlü şehir hastanesinde tel sıkıntı randevular çok iptal oluyor onun için hangisi denk gelirse ona gidiyorum artık çünkü doğumu orda istiyorum
1sen1ben1debebek Cemreveannesi doğum için değil de normal kontroller için canım ya bulamadım valla 22 haftadır doğru düzgün doktor
Denizgiller Cemreveannesi merhaba hayırlı olsun hangi doktor yaptı doğumunuzu normal mi sezeryan mı oldunuz acaba birde kac gün yatırdılar hastanede
Ssema07 Şehir hastanesi serhat beyden memnunum Ertuğrul bey de güzel ilgilendi özel istersen murat doruk var çok iyi ilk doğumu orda yaptım ama şuan çok yoğun diye güzel bakamıyor bence
havakcdl-48 Antalyada detayliyi hangi hastahaneler yapıyor acaba yazın o tarafta olacagim ve hiç bir bilgim yok rica etsem
Celiko havakcdl-48 şehir hastanesi perinotoloji bölümü yapıyor ahu korkut yaptı çok memnun kaldım ama 22 ve 23 lerde yaptır ahu hanım 22 23 lerde randevu bulursan gel vida bakalım dedi ben bulamamıştım ama kötü bişey de yoktu ayrıntılım da çok güzel ayrıntılı baktı
Silaaaamom2025 Celiko hepsi iyide bora beye denk gelmemeye çalışın yanlış bilgi verip insanı panik ediyor
havakcdl-48 Celiko teşekkür ederim kaç hafta önceden randevu almak lazım acaba eşim de adana sehir hastanesinde çalışıyor ama o tarafın nasıl olur bilmiyorum
Cemreveannesi Denizgiller ben acil tansıyondan yapmıştım o yüzden doktorum takıpli degıldı ama odalar ılgı alaka yemek Temızlık Hersey harikaydı
Celiko havakcdl-48 önce normal kadın doğumdan randevu alıp onlar yeşil alan açıyor perinotoloji bölümüne sonra 182 den randevu oluşturdum yaklaşık 2 hafta sonra ya verdiler