2Princess1Mom GirlandBoy_Mom İyiyim bitanem hazırlıklarla uğraşıyorum. Bugün kızımın anaokulu mezuniyeti vardı yoruldum, pek yoktum buralarda. 😊 Sen nasıl oldun? En son postunu gördüm ama yazmaya fırsatım olmadı. Gelen akıntı su değil dimi? 😊
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom ah miniğim yaa büyüyor 🥲yok aşkım değildi herhalde daha gelmedi enfeksiyon sanırım
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Ay sorma bendede yoğun bir akıntı var baya tuhaf geldi gözüme anlam veremedim. Bugün çok ayakta kaldım ondan mı bilemedim. 🥺 Yada bende enfeksiyon oldum
[silindi] nisaakb İzmir’i çok severimm benim de yaşamak istediğin şehirlerden biri orası 🌸 gebe misin 🌸
nisaakb [silindi] evet 31 haftadayız 🌸 bugün kontrolüm vardı moralim çok bozuk bi hafta karın çevresi geride
Evrim-96 Selim_Alparslan haftamız bir gidiyor ya daha yakın hissediyoruz birbirimize teşekkür ederim canım 🤗
myangelson [silindi] bir zamanlar bu postlarda hep etiketlenirdim şimdi bütün kankilerim kayboldu kidse gecti 😅 bende buradan özelden konuştuğum bacilarimi etiketleyeyim 😁 @kahvesever__ @Ebbruc @aysenuroztunc @MerveMetin bir de @Pamuk var arada postlarda denk geldikçe konuştuğum arkidesim😍😍😍
myangelson [silindi] bende burdayım bayadir ya ama orada da hesap açtım yine doğum yapınca 😅 ama favori yerim yine burası 🥲
ErsBegAs Meltemanneolsun yiaaa canım canım canımm ❤️🥰 çok ayrı yerin yahu bende Bacikolarım 💕 @Denizj @Bus-ra590 @LadyX @5_erkek_annesi @staRmama