leyl25 Asyarslan60 peki son bir soru mavi kutudan kaç tane bitirince pozitifi gördünüz birdeeee belirti vsrmıydı bu ay insan merak ediyor pozitif biri görünce benimde günüme 4 gün kaldı hiç belirti yok ya 🥹
Asyarslan60 leyl25 3 kutu bitirdim bitirdikten 3 ay sonra gebelik oluştu Bide çalışınca yoğun tempo ve uyku düzenim oluştu bbenve bunların da etkisi vardı Belirti olarak sadece 2 gündür yani günde 10 dk kasıklarkmda baskı hissettim minik minik birde göğüslerim şişti adet olacakmış gibi
birmayismasali Asyarslan60 mayıs ayı bazılarımıza güzellikler getirdi 🌸🌷🍀💕 ben de iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallahhh
Asyarslan60 birmayismasali amin amin gerçekten güzellikler getirdi hayırlı olsun sizinde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍🥰
Asyarslan60 Ciciii aynen bekliycem bide benim gebeliğimi nasıl hesaplarlar acaba çünkü benim adet tarihim 8 Nisan 😅
Asyarslan60 Hhh03 allahım bu yolda bekleyen isteyen herkese en en kısa zamanda hayırlı zamanda nasip etsinnn amin
Nasipse-6 Asyarslan60 ben de 4 gün önce adetimin 35. gününde çatlama gördüm 1 yıldır deniyorum ilk defa ovulasyonu değerlendirebildim ama adet olacak gibi alt karın ağrım oluyor sizde de oldu mu böyle? adet mi olacağım acaba umutlanmasam mı
Asyarslan60 Nasipse-6 çatladıktan sonra benim de olmuştu,şimdi adete 5 gün kala tekrar karnım şişti kasıklarım ağrımaya başladı ve göğsümün yanlarından ağrı giriyordu daha adetinize gün var ,umutsuzluğa kapılmayın 😍
Baliimsid Asyarslan60 hayırlı olsuuuun sağlıkla alın kucağınıza 🌸nasıl değerlendirdiniz acaba bazen benim fe 2 gün sürüyor yumurtlamam
Asyarslan60 Baliimsid 14 -15 -16 Mayıs yumurtlama sürdü tam 3 gün 17 Mayıs çatladı 16,17,19 değerlendirdimm💐
tahamommy Asyarslan60 kan verdiniz mi çıktı mı sonucunuz 🌸 inşallah vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız