Yagmurerol Nisan sonu dogumum gozukuyor, kizim icin mevsimlik mont hirka falan bakiniyorum hic yenidogan bulamadim. Hep 6-9 ay bulduklarim. illaki aksamlari mayıs ayı bile olsa serin olur. Sizler ne aldiniz nereden aldiniz ??
Sedaince Yagmurerol Doğunca almanız daha mantıklı o zaman hem yeni ürünler geliyor Nisa’n ayına göre şuan kışlık ürünler var hala
Elifbekir Ben hiç almadım aslında mantıklı disarı çıkarken ama hiç küçük yok ben yazıklar cknca doğunca almayı düşünüyorum
Tontisannecik Benim Nisan başı. Ben mont felan almadım. Bir dahaki kış için alırım. Zaten gece dışarı çıkan biri değilim bebek de çıkmayacak haliyle. O yüzden almadım
Kbrasuer Ben mart sonu 0 3 aylık aldım hep hic büyük kıyafet almadım onları bi giysin eskitsin ondan sonra alcam internette bi site var cok uygun kaliteli geliyo canım ordan almayı düşünüyorum 3 6 aylık
Kbrasuer Yagmurerol https://instagram.com/bebelon_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1600malkcl6gv Bu sayfaya bak canım 0 3 3 6 gidiyo öyle bak bi
Kbrasuer Ben hastane cıkısı aldım hep bi internet var ordan sipariş vercem çok güzel şeyler var linki atıyım canım bak hrm güzel kaliteli ürünler var