Busra6694 Kızlar 27+2 haftalık hamileyim hamile kaldım kalali toplam 10 kilo almışım sizce nasıl bana biraz fazla gibi geldi de zaten hamile kalmadan önce de biraz kiloluydum daha çok kilo almadan ortalama alarak hamileliği nasıl bitirebilirim
Supermom488 Busra6694 merhaba bende 29 haftaligim 10 kilo aldım doktor gayet normal olduğunu söyledi doğuma kadar 15 kiloya kadar normal dedi
Esma006 Busra6694 90 ile hamile kaldım bende 33 olduk 18 kilo aldım toplamda alırsın ama yada bebeğe kilo aldıracak şeyler yersen belki almazsın
Fatmadmr37 Busra6694 ilk gebeligimde 40 haftada 17 kilo alarak hamileligimi bitirdi ama gerçekten gözümü kapatana kadar yemek yiyordum iştahım çok fazla acıktı. Şimdi 27 haftalik hamileyim. Hamile kaldığım kilodan 3 kilo daha verdim hatta hala hiç almadım. Dikkat ediyorum yediklerime. Bir de sanırım başka bir cocugum daha olduğu için peşinde kosturmaktan oturduğum yok.
Busra6694 Supermom488 işte doğuma ortalama 12 13 hafta olsa sadece 5 kilo alır mıyım diye düşünüyorum yoksa daha mı çok alırım ondan korkuyorum çünkü geri bu kiloları vermesi de var
Supermom488 Busra6694 orası öyle ama bebeğe kilo yapacak şeyler yemeye çalış ekmek makarna falan az tüketmeye çalış insan istesede önüne gecemiyor abur cubur falan yememeye çalış nefsini koreltecek kadar ye cok zor valla yememek 😁🙈