kcgdm Kizlar sezeryan doğum olacagim doktor 2 tarih verdi 30.05.2025 Yada 02.06.2025. siz olsaydınız hangi tarihi secerdiniz ve neden 😃
mavideniz9696 kcgdm 30.05 😂 çabucak olsun bitsin stres çünkü hep 😂 hemde her geçen gün hava ısınıyor bıktık
Edizhr kcgdm valla ben olsam haziranı seçerdim bir rahatsızlığım yoksa 1 gün bile fazladan kalsa bebeğim içerde çok iyi onun icin
Oznurcivan kcgdm Bebek daha fazla anne karnında kalsın diye 2 haziranı seçerdim 1 gün bile bebek gelişimi için çok önemli
kcgdm Edizhr yani gelişimini tamamlamış benim için aslında çok önemli değil plesanta sorunundan deolayi erken almak istiyor doktorum
[silindi] Mayıs ayı ikizler burcu ile haziran ayı ikizler burcu arasındaki farka bakıp seçimini yap 😂 Hiç bir sıkıntı problem yoksa tabi varsa ona göre seçim yaparsın ben her şeyin yolunda olduğunu varsayarak söylüyorum 🤭
[silindi] kcgdm yani mayıs ikizleri biraz daha ele avuca geliyor haziran ikizlerini zaptetmek çok zor 😂
Canco kcgdm komik olabilir ama 2 haziranı seçerdim eşimin babalık izninin 2 günü haftasonuna karışmasın diye 😂😅
Sinif177 kcgdm benim bebiş de ikizler burcu olacak. Haziran ikizleri zor diyorlar. Mayıs ikizleri daha kolaymış.
5134 kcgdm 🤭😁😁iki gün mü bende doğru okunmamışim ,aynı şey gibi oldu benim iş Aralık sonu seneye görüşürüz esprisi gibi ama yine de Haziran ayında derim 😁😁iki gün de hazır olur şöyle alış veriş yaptım yıkama işi kaldı ☺️
kcgdm 5134 ay ben 2 günde anca stresimi yenmeye yeter. O güne kadar hazirligimi yapmadiysam.daha yapmam 😊