Accountant Nurellaaaaaaa1212 en son 5 mayısta gittim bayramdan sonraya kalmasın diye perşembe gitmeyi düşünüyorum bir kaç günden birbirimizi kırmaya gerek yok sonuçta 😂😂
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 beni de aynı şekilde yemin ederim. O kadar şişkinim ki. Bıraktım kullanmayı. Şimdi tekrar gittim doktorun yanından çıkıyorum. Kullanmaya devam et normal diyor
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat devam et diyor bana da ama ben solgarın falan almayı düşünüyorum bu beni mahfetti
sadbut Ozlem_155 ohaa nasıl olabilir kac hafta olmus e alısverisleri napıcaksınız ahahahhaa iş yerimize gelen doktor eğer saklıyorsa kız bebektir demişti belkide öyledir dkdldldlld
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 evet seninle aynıyız canım ama en azından senin cinsiyet net bnde oda net değil olur olmaz merak ediyorum tabi kendimi tamamen erkeğe odakladım burda çok görüyorum yanılma fln ama benim başıma gelecegını düşünmüyorum asla
Nurellaaaaaaa1212 Tomrisinizi aslında suan ben de öyle yapıyorum bu hamileliğimde ama bu sefer sabredemedim
5_erkek_annesi Nurellaaaaaaa1212 acil durum olmadıkça bende ayda 1 gidiyorum 28+5 deyim zor duruyorum bende her seferinde 😃ama erkenden gitmenin de anlamı olmuyor sıkıntı yoksa testler vs yoksa
Nurellaaaaaaa1212 5_erkek_annesi evet de hareketleri tam hissetmeyince zor işte 20lersen sonra hiç gitmem sorun olmazsa 😂
5_erkek_annesi Nurellaaaaaaa1212 evet canım hareket hissedince daha rahat geçiyor 🙈sabırlı ol hepimiz ordan geçtik 🥰
KLORAKHANIM Nurellaaaaaaa1212 benim ayda 1 her ayın 20sine falan denk geliyor hiç öncesindr falan gitmeyi düşünmedim 🥲😂
busebasaran06 Nurellaaaaaaa1212 Benimde çok küçükken 3 haftalık umre süremiz vardı canım sonrasında da 3 hafta memlekete gitmiştik bayram dolayısıyla 6 hafta sonra gitmiş oldum kocaman büyümüştü şaşırmıştım :) ama bir sorun olmadı tabii