gokkusagm merhaba teşekkür ederim yazınızı yeni görüyorum pek girmiyorum artık kusura bakmayın, ben önceden luteal faz uzunluğumu hiç bilmiyordum hamilelik düşününce ve düşüklerden sonra araştırdıkça öğrendim ama benim düzemim hep aynıydı hiç değişmedi sonradan olmadığı için herhangi bir tedavi de olmadım yani doktora gidip sormadım da bu durumu kendiliğinden gebe kaldım ama uzasaydı gebelik sürecim görünürdüm mutlaka benim bununla ilgili önerebileceğim bişey yok ama benim hamileliğmin sağlıklı gitmesindeki en önemli etken bence öncesindeki 3 ay sağlıklı beslenip kilo vermiş olmamdı bence tamamen paketli gıda ve şekeri bırakmıştık eşimde bende bence buna dikkat edebilirsiniz sonuçta yumurtluyorsunuz sadece Progesteron seviyenizi hamile kalır kalmaz baktırın bana hiç bir doktor önermedi ama be özele gidip Progesteron takibi de yaptım düşük olursa direk başlarsınız tabii benim tamamen kendi çıkarımlarım bunlar siz uzman güvendiğiniz birinin görüşünü alın mutlaka inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🥰🙏🏻