sonbahar_2322 22 haftalık Hamileyim bebeğimin hareketlerini Hissetmiyorum iki gündür başına gelen oldumu Hiç 🙏🏻
tahamommy sonbahar_2322 o haftalarda düzensiz olabiliyor belki sırtını dönmüş içeri tekme atıyodur benim öyleydi bi gün çünkü düz yatınca hissediyordum
Esraa00 sonbahar_2322 hiç hissetmemek başka Arada hissetmek başka bebeğim Ben o haftada uyandım 2 saati geçti hareket etmedi Acil doktora gittim uyuyormuş 🙄 Ve doktor o zaman demişti düzensiz hissetmen normal hiç hissetmeyince gel demişti
Morrinah sonbahar_2322 bu haftalarda daha düzensiz bende 24 haftalığım daha yeni hissetmeye başladım 27-28 de hareket düzenli olurmuş ama yinede çok korku olduysa bir doktora görünün ama bir sorun yoktur tatlı bişeyler yiyip sola doğru uzanın 1 saat
Esraa00 sonbahar_2322 aşkım sen şuan aile evinde misin kendi evinde mi 2 gündür hiç hissetmemen şüphe düşürebilir telaş etme tabi de Gitsen iyi olur zaten böyle dersen acil bakarlar
3_bebelianne sonbahar_2322 Valla içine şüphe koymak istemem ama en yakın sağlık kuruluşuna git önlemini al sağlık ocağı dahi olur kalp atışı vesaire dinle için rahat etsin 2gün hiç hareket etmemesi iyi değil
Esraa00 sonbahar_2322 yok yokk getirme aklına ama sen git yine de, evde oturup düşünmektense Gidersen rahatlarsın
sonbahar_2322 3_bebelianne Şüphe ediyorum aklıma bişey geliyor ama Düşünmek istemiyorum birazdan gidip baktircam inşallah bişey yoktur
sonbahar_2322 Morrinah Bebeğimin hareketleri düzensiz degildi her gün hissediyordum ama şu iki gündür yok hareketleri Tatlı da yedim herşey yaptım yok bişey mi oldu korkusu var inşallah iyidir
sadbut sonbahar_2322 canım şu an hem yeri daraldı bir öncekilere göre hem de şu an çok güçlü değil daha küçük 30. haftadan sonra yine yeri çok daralmış oluyor ama bebek daha güçlü ve büyük olduğu için daha net hissediliyor korkma bence korkutma kendini de
nevanur_srt sonbahar_2322 benimde böyle sürekli hissediyordum dünden beri hareketlerini hissedemiyorum dürtüyorum karnımı hareket etsin diye ama bugünde hareket hissetmedim yarına kadar devam ederse acile gideceğim