Mor-kelebek Kızlar tansiyonum çok oynuyor bir haftadır normalde 10-7 olur bazen 11-9 oluyor aşırı baş ağrısı oluyor çok yüksek olmadığı halde bazende 8-6 oluyor kafamı kaldıramıyorum bilgisi olan var mı hiç bu kadar oynaması normal mi ?
hamcokelek33 Mor-kelebek doktor değiliö ama gebelik tansiyonu olan biri olarak 14/9 ve üstü olmadığı sürece gebelikte tansiyon sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum , yine de doktorunuza mutlaka danışın
Tini_minii Mor-kelebek bana bir sağlık çalışanı bebek beslendiği için tansiyon düşüyor demişti. Ben bir de yüksek tansiyon hastasıyım beni de çok etkiliyordu sürekli yanımda bişeyler bulunuyordu atıştırmak için
Mor-kelebek hamcokelek33 cuma günü kontrolum var gideceğim ama çok yükselmiyor yada çok düşmüyor ama 1-2 değer bile çok sarsıyor tuzlu yesem yükseliyor limon içsem düşüyor dengelemiyrum bir türlü
Mor-kelebek Tini_minii benim de genelde üzüntülü stresli anımda düşer hiç yükselmezdi inşallah kalıcı olarak kalmaz tansiyon yeter. Bebeği etkilemesine yeter ki bu dengesizlik