DilaraaX Merhaba kizlar normalde cok akintim olmasina ragmen akintilarim cok azalmisti, dun cok minik turuncumsu bi akinti geldi jelimsi ama dun sabah erken gebelik testi de yapmistim negatifti bat 30. Hala gebelik olabilir mi kan mi vermeliyim
Lavinia_35 DilaraaX beklemesi zor ama bende de geç döllenme olduğu için 10 gün gecikince belli olmuştu kanda bile çıkmamıştı o yüzden beklemenizi önerirm , günlük testlerden 5-6 tane alıp gün aşırı o zamana kadar yapmak isterseniz yapın biliyorum beklemek zor çünkü
DilaraaX Lavinia_35 evet beklemesi cok zor gercekten surekli dusunuyorum her seyi belirti saniyorum cok tesekkur ederim
Fulya94 Lavinia_35 benim de 24-25 mayıs regli olmam lazımdı olmadım ama testler negatif çıkıyor ve yarın randevum var umarım benimki de geç döllenmedir
Lavinia_35 Fulya94 ben 10 gün sonra pozitif görünce direk doktora gittim ve kese oluşmuştu o yüzden beta için kan vermeme gerek kalmadı ilkinde 4447 çıkmıştı adet günümden 9 gün sonra
Pofidik123_ Fulya94 bende galiba hamileyim şu an bat 21 di benim normal ve erken test yapmıştım çok silik çıkmıştı günümden önce ve günümde sonra 23 mayısta kan verdim 40.71 çıktı değerim hala adet olmadım bugün yine kan verdim gecikmemin 6. Günü bugün
Flz8386 Erken gebelik testlerinde negatif çıkıp sonrası pozitif olan varmı acaba erken gebelik testinde hemen çıkmaz mı
DilaraaX Flz8386 cok kisi bu sekilde ogrenmis sanirim ben de arastiriyorum okudum yani cunku benim de oyle negatif cikiyor