Ela009 Kızlar tüp bebek tedavisine başladım sonra yarıda kaldı yumurtalar gelişmediği için çok üzüldüm çok bu gece rüyamda eşimin bana birsürü altın aldığını gördüm bu bi haberci olabilir mi ya içime resmen uyandığımdan beri su serpilmiş gibi…
48sibel Ela009 rüyada altin görmek genelde olumsuz ve sıkıntı olarak yorumlanır bacim ama bosver sen rüyana odaklanma. Her zaman Allah’tandır hayırlısını işte Rabbım gönlüne göre versin gönlünden geçeni versin inşallah
Supermom488 Ela009 benim bildiğim kadarıyla altın para genelde çocuk habercisi olduğunu söylerler inşallah sizinkide öyledir hayırlı haberler alırsınız
Masal2021 Ela009 benim bildiğim kadarıyla erkek çocuğu işaret ediyor ben en azından öyle biliyorum 2. Gebeligimde gördüm oğlum oldu
busebasaran06 Ela009 benim teyzem de benim hamile olduğumu o şekilde rüyasında görmüş boynuma baya altın takmışım o dönemde hamileydim
Ela009 48sibel nereye baktıysam kimse sorduysam hiç böyle bir şey duymadım belki yanlış biliyorsunuzdur.
hamilegunlugum5 Masal2021 merhaba altın lira çeyrek tam gibi mi gördünüz yoksa zincir kolye küpe tarzı takı mı
MelikeBulut hamilegunlugum5 bende çeyrek görmüştüm bir sürü kızıö oldu bilezik gördüm şimdi oğluma hamileyim
funnymummy Ela009 gelinimiz de tüp bebek sürecindeyim şükür olumlu oldu o ay bende altın görmüştüm erkek bebeğe hamile ha ona mı kendime mi tuttu bilmem surpriz bende hamileyim aynı zamanda