Eminedgds @reyhan03K büyük ihtimalle bende öğrenemem 😅 ultrason fotoğrafidanda zerre anlamıyorum ya 😅😅
Eminedgds @19Kubra03 ayyyy benim ikinci de hatta oğluma ilk kız denildi falan öyle çok merakım da yok gibi var gibi karışık bir duygu🙄😅😅
19Kubra03 Eminedgds Yani biraz sabretmen gerek o zaman canım☺️ sonraki her kontrolünde söylüyorlar zaten cinsiyeti bu mu diye 😅
Elifmehmetemin Eminedgds rica ederim benim oğlan biraz nazlı çıktı ama 6 aydan önce göstermedi kendini 😂
Blzlg Eminedgds evet ama canın ne çekiyor bazı belirtilere göre tahmin edilebilir tabi net şeyler değil ama benim erkek çocuk belirtilerinin çoğu vardı tabi bunlar bilimsel şeyler değil
Elaozkan Haftada ikili test için gittiğimde tahmini söylemişti 16.haftada sonuçları aldığımda net öğrenmiştim
Deleted33000 Eminedgds bende devlete gittim hep 11 haftada doktorum erkek dedi sonra haftam ilerledikçe de kesinleşti detaylı da da erkek dediler oğluşum olacak
Habibe08 Eminedgds devletle alakali olduğunu düşünmüyorum bunun doktorla alakali ama genelde 16. Haftadan önce emin olmadan söylemezler