Asill01 Emnnur bende bgun 7.haftaya girdm ultrasona göre 6+6 zorla duyduk karından duyulmadı vajinal ultrasonla baktı öyle duydu canm galiba en iyisi 7.hafta bitince oluyor iki hafta sonra yine gdecez senin kontrol nezmn
bebek_29 birdilektut15 canım ben teorilere felan bakmıyorum bebeğin bacak arasına bakıyorum sadece tahminde bulunuyorum bazende yanılabiliyorum sırrı bende kalsın😄
Asill01 Emnnur ilk kez vajinadan baktı bana keseyi 5+2 de karından görmüştük inşallah herşey güzel ilerler seninde canm
Emnnur Asill01 amin inşallah yok keseside vajina görmüştü ama daha küçük demişti işte 4 hazirana randevu vermiştim inşalalh kalp atışını duyarız
Asill01 Emnnur inşallah canm avakado cewiz falan yarayışlı şeyler tüket kese gelişimine falan etkisi büyük
Masal2021 Eymenkuzusu bebek_29 mardine474 Elamomy kesemiz daha çok küçük keseye göre fikrinizi soylermisnz 🥰❤️[](https://)
123bebek-21 bebek_29 teşekkür ederim @Elamomy de öyle söyledi düşünceleriniz için teşekkür ederim öğrenince hemen haber edeceğim ☺️🌸