Yayalin 15 haftalık hamileyim sürekli yatıyorum hiç bir iş görmeden ama az kalkinca daha kötü oluyor nasıl geçer bilgisi olan varmi?
Hanfak Yayalin 3 litre su içmeye özen gösterin bol bol dinlenin yemek banyo tuvalet harici kalkmayın yerinizden c vitamini içeren meyvelerden tüketin. Maydonoz ve adaçayı kesinlikle tüketmeyin
Serom Cotanakk benim de var ama kese etrafinda mi bilmiyorum onu igne fitil verdi bunlarla gecer mi hep yatiyorum kalkarsam bir 15 20 dk
Cotanakk Yayalin bence iğneyi düzenli kullanmanız gerekirdi sadece hapla desteklemek yetersiz kalabilir
Yayalin Cotanakk doktorum birşey demedi dedigi tek şey yatmami söylemek 15. Haftadan sonra iğne etki eder mi acaba gidince doktorla tekrar konusayim
Paramedikelif Merhaba nasıl oldunuz acaba. Benimde kanama alanım var 15 hafatalığım 6.2 ölçtü dr arada kasılmam da oluyo bebek toplanıyor gibi sizde yaşadınız mı bunları
Paramedikelif Serom yok en başından beri perinotolog dahil 3 dr değiştirdim hepsi progestana fitil olarak devam et dedi. Günde üç fitil olarak alıyorum kasılmam biraz olunca magnezyum da eklendi. Onun dışında yatıyorum kalkmamaya çalışıyorum
Serom Paramedikelif evet ben 12 bitecek 13 e gececegiz insAllah 👍🏻 sag tarafta kasik batmasi oluyor sende var mi dun banyo yaptim asiri oldu korktum banyo sonrasi hemen yattim
Serom Paramedikelif cok sukur iyiyiz canim kendime yetebilecek duzeydeyim sukur perinatolojiye gittim rahimde enfeksiyon gordu tedavi oldum ondan sonra duzeldim sukur sen naptin nasilsin
Paramedikelif Serom benim hala kanama alanım var canım cuma günü perinotolojiye gidecem detaylım var o zaman belli olacak inşallah
Serom Paramedikelif ya dikkat et canim insAllah gecer belki benimki enfeksiyondan oyle oldu bilmiyorum kii