kimchikimdi minismom Valla bisi yapmadım sabahına geçti 💖 cok kafana takma bisi olmaz saglik açısından iyi en azından öyle düşünelim 🎀
kimchikimdi minismom Ben kaşındım gidip sordum onlarda vurdu hemen normalde 20. Haftada dedi aile hekimi ebeye yolladı gebelik açsın diye boy kilo tansiyon derken senin asın var gel vuralım dedi 😂
minismom kimchikimdi kendi ellerinle teslim oldun yanii 😀😀 olsun bizim saglıgımız bebisin saglıgı yerinde olsunda her turlu cefa cekiliyo valla 🤣🤣
kimchikimdi minismom Evet öyleymiş, ben ilk defa duymuştum önyargiliydim hatta yaptirmicam diyordum meğersem çoktan yaptirmisim haberim yok😂
kimchikimdi minismom Biraz öyle oldu 😂 aynen öyle sağlıklı olsunlar iyi olsunlar da günü geldiğinde sefan olacak💖
[silindi] Zeynepkarip zorunlu değil bebek doğarken cerrahi aletlerle olan temasından ötürü vs tetanoz kapma riskini karşı yapıyorlar aşıyı eğer siz yaptırmak istemezseniz yaptırmayabilirsiniz şimdi yeni üçlü tetanoz çıkmış sanırım bana difteri boğmaca tetanoz üçlüsünü içeren aşıyı vurdular 20. Haftadan sonra yapılıyormuş beni 21.haftada aradılar ama ben 22+4 te aşı olmaya gittim
Tazeanne2016 Sağlık ocağında ki ebe 20. Hafta demişti ama doktorum 24. Haftadan sonra önerdi , 24 ü bekliyorum ben de galiba 24 den sonra bebeğe daha fazla antikor geçiyormuş