Seyyyma7 Tubi9285 çok pahalı ya normal tulumun üstüne isim yazıyorlar al sana 150 tl gerçekten pahalı
ElifLeyla Tubi9285 https://instagram.com/uniqon.tr?utm_source=ig_profile_share&igshid=1kt7agmdk2r1g ben bu siteden yaptırıyorum 😊
Buglembetul Tubi9285 ben intagramda Bebemekan diye bir site var oradan yaptırdım iki gün önce geldi çok kaliteli çok beğendim mali falan çok güzel gozum kapalı tavsiye ederim 10 li l hastane çıkışı 180 lira ya yaptırdım .
Neslihankyvn Bn baska almıycam 1tane yeterli hastane çıkışı ondan dolayı sipariş verdim zaten parça parça olarakta var bende ☺
kbraknt @Tubi9285 zehranın atölyesinde yaptırdık gerçekten güzel geldi 10 lu hastane çıkışı 150 lira bide 12 zıbın her ay icin 120 liraydı.. Sanırım fiyatlar aşağı yukarı hep aynı
TimuinMeliskdem Tubi9285 bende üçlü takım yaptımdım isimli zıbın eldiven şapka 60 tlydi sadece fotoğraf çektimek için diger türlü çok pahalı gerçekten
Pars Tubi9285 UNIQON instagramda.. 10 lu hastane cıkışını 145 tl ye aldım.. gelen ürünlere bayıldım yumusacık ipek gibi %100 pamuk ve her detay düşünülmüş.. baskısıda çok kaliteli.. söyledikleri tarihten bile çok erken gönderdiler kesinlikle öneririm👍🏻