Alina22 Merhaba kızlar istanbul anadolu yakası eurofinse fetal dna yaptıran var mı? Varsa kaç günde geldi sonuçlarınız
Alina22 bgndgd bizede arkadasımız önerdi en güvenilir burası diye , cuma kan verdim ama heyecanlıyım , temsilci 12-14 gün dedi ama burda geçmiş yıllarda cok daha erken sonuc alanlar olmus o yüzden güncel biri varsa cok merak ediyorum
Duduperi Alina22 Mart sonunda yaptırdım ben, araya bayram girdi bayramla beraber tam 12 günde çıktı sonucum.
Duduperi papatyahikayesi Yani yalan ya da doğru diyemem bana testi yaptıracağım zaman 10-12 gün içinde çıkacak dediler, dedikleri zamanda çıktı. Sonucun çıktığı gün bayram bittikten sonraki güne denk geldi ama tesadüf olabilir tabi.
Miniboy Ben mart ayında yaptırdım. 10-12 iş günü sürebilir bilgisi verilmişti. Cuma verdim testi Çarşamba günü akşam üstü sonucumuz gelmişti☺️ izmirdeki temsilcisi ile görüşüp yaptırdım ama zaten hangi ilde olursanız olun kanınız alınıp aynı yere gidiyor
Miniboy nurbaharss benim doktorum tüm seçenekleri söyleyip tercihi bize bırakan birisi. Kendisi haftam gelince 2li ultrason veya fetal dna testi yaptırabilirsiniz dedi sonra ikisinide açıkladı karar verip haber ver onu yapalım demişti. Biz eşimle araştırınca fetal dna karar verdik. Şirketleri araştırıncada en kafamıza yatanı seçtik 450€ ödedik. Fiyat olarak biraz fazla ama biz bebeğe gereksiz fazla eşya süs filan almaktansa sağlığı için yatırım gibi düşündük☺️
Sevde1-gkc Alina22 Ben yaptıralı 8 gün oldu ama hala bişey denmedi arıyorlar mı yoksa aracı kişi (muhatap olduğum kişi) tarafından mı bilgilendiriliyorsunuz
Alina22 Sevde1-gkc mesaj attılar bana sonucu direk cinsiyet bilgisini de doktoruma iletmişlerdi doktorum mesaj attı