Seymaaa05 Kızlar dün akşamdan beri çok sık karnımda toplanıyor . İdrarda enfeksiyon da çıktı az bisey sizce sık toplanma doğum belirtisi olabilir mi ? Kontrolüm perşembe günü
Zeynep_Sedat Seymaaa05 bende 36 dayım 30 dan bu yana var. Toplanınca kımıldamak mümkün olmuyor malesef son zamanlarda da toplanınca belime ağrı giriyor ufak ufak hazırlık yapıyor oda
Mavipatik Seymaaa05 son demler artık güzelim gayet normal biraz daha sabırr 🥲 benim oğlanda sürekli toplanıyordu 37de falan başlamıştı. 41in içinde suni ile zor doğdu gelmeye niyeti yoktu
Seymaaa05 Mavipatik Ayyy bebeğim 37 de başlamış ne güzel 37 den sonra zaten doğması normal sayılıyor benim ki 30 lardan beri var 🥹
Emhar Evet bende 34 hafta hamileyim ara ara aşırı sertleşiyo hareket edemiyorum krap mı yoksa bebek toplanıyor mu anlamıyorum açıkçası🥲
Seymaaa05 Zeynep_Sedat Evet gerçekten mümkün değil hareket etmesi bide etmeye çalıştıkça sancı yapıyor
Emhar Emhar soluma yatıyorum hemen masaj yapıyorum karnıma öyle öyle yumuşuyor biraz da dürtüyorum hareket etsin diye😂