mmelekooo kuzum rapor verildi mi orda kilosu yazıyor. Ben devlette randevu bulamadığım için özele gitmiştim. Giderken çikolata vs yemedim. Ama çantamda vardı. Sonra girdim incelemeya başladı. Bana bir tane şeker verdi. Bende çantamda çikolata ve vişne suyu var ama danışmadan yiyip içmek istemedim dedim. Biraz daha baktıktan sonra sen dışarı çıkıp onları yiyip biraz yürü tuvalete git tekrar bakalım dedi. Zaten o dışarda hiç konuşmuyor. Sürekli bir yere odaklanıyor. İnsan ister istemez tedirgin oluyor. Sonra tekrar girdim. Bebeğin yüzünü göstermek için çok uğraştı ama bebek malesef her seferinde eliyle yüzünü kapatıyordu. En son ultrasonu sonlandırıyoruz dedi sekreterine o ara eşim hocam herhangi bir sıkıntı yok değil mi dedi. Oda hayır her hangi bir problem yok ben bütün organlarına kefilim dedi. Sadece şunu bilemeyiz dedi beş parmağı var ama biri normalden uzun kısa olur onu göremeyiz dedi. İki kulağı var ama kulak şeklini bilemeyiz dedi(Yapışık,kepçe). Sonra bana raporu verdi çıktık..