nesli760 Beta değerim pazar günü 2145 di 5+2 oldum bugün ama kese hala gozukmedi normal mi sizce çok endişeleniyorm
Safinaz35 nesli760 5+5 de alttan bakarak girebildi keseyi . Karından bakarsak gözükmez demişti ki öyle oldu gözükmedi alttan muayene ile gözüktü . Kilolu da değilim . 8 haftaya kadar çok küçük olduğu için karından zor gozukuyor dedi 🙏
Mucize0 nesli760 Vajinalin bilindiği gibi bir zararı yok aslında baktrip görebilirsin keseyi için rahat olsun
bizzocone nesli760 alttan baktırsaydın keşke çünkü hem alttan kese görünüyor hem de dış gebelik mi değil mi bakıyorlar bir problem olmuyor kim uydurdu bilmiyorum alttan kontrol riskli diye herkes kaçınıyor ama riskli değil doktorda diyor riski yok diye
Leontiine nesli760 bu değerle karından görünmüyor ki doktorunuz demedi mi? Karından görünmesi için betaHCG’nin 5.000’i geçmesi lazım. Şu an bu değerle vajinal ultrason ile görülebiliyor
kdrclb02 nesli760 canım bende 5+2 ikrn gittim kesem görünmedi 6 hatalıkken gidince göründü korkma çok küçük olduğu için görünmez