YgzAlp2536 Herkese merhaba. Bu bikaç haftadır kemiklerim yürüdükçe ağrımaya başladı . Kemik ağrısı oluyo muydu gebeliklerde . Daha kontrole gitmedim diye dr a soramıyorum. Cevaplarsanız sevinirim . Beynim rahatlar. 2 haftya oğlum ameliyat olacak . Onunla ilgilenmem lazım. Erken doğum olmasın diye dua ediyorum.
QueenMommy YgzAlp2536 34 haftalıgım özellikle bel kemiği ve kalça kemiklerinde bendede ağrı olusmaya basladı sanırım normal haftaya randevum var sorucam doktoruma
Emhar QueenMommy bende 34 haftalıgım kalça bel bacak ağrılarım çok fazla gayet normal dedi doktor canımm vücütta artık hazırlanıyor doğuma ama benim göbeğim böyle çok fazla yok sizde nasıl bazen neden acaba küçük kalıyor diye kafama takıyorum bazılarına bakıyorum aşıırı büyük çünkü
YgzAlp2536 QueenMommy bende de hafif hafif vardı bu hafta oturduğum yerden kalkarken bile birbirinden ayrılıyo sanki . Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz 🌸 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
QueenMommy Emhar oğlumda çok karnım belliydi ama bu hamileliğimde kızım olucak ve son ayda olmama rağmen kimse anlamıyor hamileliğimi karnım benmde yok
Emhar Emhar QueenMommy benimde ilk hamileliğim ve kız 🥰sağlıklı olsunlar da bebeğinizin kilosu nasıl şuan
QueenMommy Emhar En son 31 hhaftalıkken gitmiştim doktora 1750 kiloydu haftaya randevum var bakalım şuanki kilosunu daha bilmiyorum
QueenMommy YgzAlp2536 3 haftada bir gidiyorum salı günü randevum var 35 haftalık olucaz bakalım ne dicek doktorum şimdide sıcak basıyor ya özellikler ayaklarım çok yanıyor
mavi407 benim de 34 haftalık, alt kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama hafif, doktorum normal dedi vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi, ilk gebeliğim olduğu için bana her şey yabancı 😂
YgzAlp2536 QueenMommy sağlıkla kavuşalım inşallah. Sıcak basmasıda zor . Ben soğuk Bi memleketteyim o yönden biraz rahatım 🥲 inşallah size de kolay geçer .