minigimleseruven Kızlar Gaziantep’te önereceğiniz özel hastaneleri söyler misiniz 11 haftalık hamileyim tayinimiz çıktı oraya yakında orada olacağız , ve doğum paketi alan var mı hastanelerden bilgisi olan ?
Ebru_ebru minigimleseruven Gaziantepliyim ama doğum paketi almadım o konuda bir şey söyleyemem ama hastanede çalışan birisi olarak Bossan, Liv hastanelerini tavsiye edebilirim ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Oznurcivan minigimleseruven Ben Medical point Hastanesi’ne gidiyordum gonca göksu bulgan doktorum aşırı memnunum çok bilgili ve çok şeker bir doktor aklımda hiç soru işareti bırakmıyor 🩷 muayenesi 2550 TL doğum paketi sormadım sadece sezeryan ücreti sordum geçen hafta 41 bin dediler temmuzdan sonra zam gelir dediler. Defa life hastanesi var orası da sezeryana 22 bin dedi.
Minikyavrum46 Bende şehir hastanesine gidiyorum. Doktorundan çok memnunum ancak doğum sezeryan olacak. Doğumu şehir hastanesinde mi yapmalı mıyım yoksa özel bir hastane mi bulmalıyım çok kararsızım.
Mervegl2609 Canım Medical Pointte Çağdaş demiroglu var mükemmel bir doktor paket için 49 bin fiyat verdiler
Mervegl2609 Ben sezeryan olucam oda süslemesi ikramlık fotoğraf çekimi bir gece konaklama anestezi var 49 bin dediler ama eşimin işinden dolayı indirim yapıldı bize
Madeinpelinn Medical parkta yapacak olanlar çok memnun kalırsınız çalışanların ilgileri ikramları çok güzel sadece oda biraz küçük üç kişi kalamıyorsunuz şu an 50 bin civarı sanırsam