patulii hulya10 oğlumda çikolata yiyodum bu sefer kızım olacak, çikolata binde bir yiyorum. Şu sıralar acıkıyorum akşamları ama ne yesem bilmiyorum canım hiç bişey çekmiyor aç uyuyorum 😁
Mor-kelebek Minikbebis1 ilk şeftali aşermistim. Ama elimde olsa sabah akşam turşu yemek istiyorum tansiyondan korkarak yiyemiyorum❤️
Zehraax Minikbebis1 Ben de ilk hamileliğimde karpuz ve antep fıstığı aşermiştim. Bunda da yine karpuz çağla ve tantuni aşerdim 😂
DuruDefne_mommy Minikbebis1 kızımda da kavun çok yemiştim simdi yine kavun aseriyorum her gün olsa yerimmm😋😋
arinmommy Beni deterjan kokusu ,kâğıt havlu, ahşap kokusu vs mest ediyor yenilebilir şeyler olsa yicem o derece. Bebeğin dolabını kurduk içi ahşap kokuyor bebek kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim ikisinin kombinasyonu bayıltacak beni😂 açıp açıp dolabı kokluyorum oğlumun kıyafetlerini kokluyorum
Minikbebis1 Valla hamilelik cidden çok farklı bişe yaaaa,insan ne garip şeylerle karşılaşıyor demiii,benim eşim şey demişti senin nefsin ne kadar kör hiç bişe istemedin benden , kör olmasaydı da gösterseydom ben ona 😅😅😅
Mervegezginci12 Kanye ayy siz yazınca aklıma geldi kışın ortasında canım vişneli dondurma çekmişti terlikle çıkıp almıştım resmen soba karşısında biraz eritip yiyordum dondurmayı 🤭🤭
Bnguuu_102 Minikbebis1 tere 🌺 günlük bir demek yediğim zamanlark biliyorum her hafta pazardan 4-5 demet alıyordum az geliyordu bazen 😄