Cylnchngr Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim 2 3 gündür çok acayip çatı ağrım var normalin üstünde bugün dahada şiddetlendi ve dün akşamdan beri iç çamaşırıma bişey gelmiş gibi ghissediyorum bakıyorum bembeyaz böyle peynir gibi sulu bi ıslanma oluyo genital bölgem sürekli ıslak geçen hafta muanede suyumun iyi olduğunu söyledi veya herhangi bi sıkıntımız yoktu bu akıntı su kaybımıdır yoksa nişan gelmesimidir yaşayan oldumu bu durumu daha önce
visnelibrownie Cylnchngr nişanda gelen akıntı tabiri caizse sperm gibi ve kanla karışık oluyor anlaşılmayacak gibi değil nişan olduğu anlaşılıyor korkma normal akıntıdan farklı duruyor
Habibedrmn visnelibrownie peki nisan gelirken ağrı vs. Oluyomu yoksa normal akıntı gibimi oluyo yani nişan belirtileri varmi 😊
Babyboy_i visnelibrownie bende dun kirmizi kand geldi doktora gittim progestron falan kullanildi ama odami nisaniydi? Agrimda yok ama beyaz su gibi akinti oluyor hic tecrubeli degilim bu konuda
visnelibrownie Babyboy_i benim önce sancım geldi ilk başta normal sümüksü bi akıntı oluyor sonra kanl karışıyor ilk başlarda lekelenme şeklinde geldi kan sonrada akıntıyı renklendirecek kadar çoğaldı