ilknurr_ Kızlar bebeğim 2 aylık mamayla besleniyor her beslenmede 120 cc veriyorum ama ağlıyor sizce doymuyor mu fazlası zararlı olur diye vermiyorum ne düşünüyorsunuz nolur yardımcı olun
yeni_anne2 ilknurr_ canım bebek sadecs açken ağlamaz çişli bez sayısı kaç gazı vardır mutlaka her beslenmeden sonra sırtını ovv ıyıce gazını cıkar
3_bebelianne ilknurr_ çişli bez sayının adedi oluyor o kadar pisliyorsa doyuyordur bol bol masaj yap gazını çıkar mutlaka birde emmiyormu seni hiç
Guzelanne56 ilknurr_ canım gayet iyi benim bebeğim şu an beş aylık bazen 120 yiyip doyuyor iki aylıkken bebeğim 90 yiyordu
ilknurr_ yeni_anne2 gazını çıkarıyorum altını da temizliyorum ama yanağıma yapışıp emmeye çalışıyor beni
yeni_anne2 ilknurr_ günde kaç tane çişli bezz varr memeyi emdıgine emin misin canım boşa emip hıç yemiyor olabilir de
3_bebelianne ilknurr_ Bende iki buçuk ay emzirebildim oğlumu mama ile büyüdü maalesef emzikte alıştırdık biz o şekilde durdu büyüdü gitti karşı değilsen emziğe alıştır rahat uyur
3_bebelianne ilknurr_ Benimki emzik aldı rahat ettim yoksa zor emmediği için biberon yetmiyordu alıştır tekrar dene philips avent ultra air dan bakkal emziğine kadar belki tutar oda
ilknurr_ 3_bebelianne işte fazla mama zararlı olur mu acaba versem onu öğrenmeye çalışıyorum çok kilolu bi bebekte değil zaten
3_bebelianne ilknurr_ İlk üç dört gün 30cc spnra 60cc başlanıyor hemen 90cc iki ayda bende 120cc veriyordum bir ara fazla besleniyordu sonra düzene girdi baya bir süre 120cc de kaldık biz 180cc kadar içmişti çişli bez sayısını saydınmı hiç kilo alımı nasıl
ilknurr_ Guzelanne56 işte benimki çok küçük olduğu için bu kadar çok yediği için endişeleniyorum ben de
Guzelanne56 ilknurr_ endıse etme 120 çok fazla degıl gayet iyi keşke benımkı de yese yemeyen ınan daha zor ayrıca bebekler aç olduğu ıcın aglamak 2 aylık bebekte gaz sancısı olur muhtemelen ona aglıyor sen açlığa baglıyorsun