Yzc_asli Kızlar bugün randevum vardı bebek 2300 grammış bacak ve başına göre karın çevresi geride 2 hafta dedi. Haftaya bir daha çağırdı düzelmezse 37. Haftada alıcaz dedi. Ben ne yapabilirim dedim senin yapacağın bir şey yok bebeğe giden kan damarlarıyla alakalı yavaşlık var falan dedi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu düzeldi mi sonradan
Derya_y Yzc_asli kuzum ben 33ün sonunda gittim, bugün 34 oldum, 2330 gramdı haftasıyla gayet uyumlu dedi doktorum, bana düşük gelmedi bebişinin kilosu, muz, kaşar, avakado, ceviz tüket bir süre
canssam Yzc_asli 37 de gayet iyi içerde beslenemediği için kan akışı iyi olmadığı için içeride tutmanın bi mantığı yok doğunca daha iyi büyüyolar mantığı var bi de bi sıkıntı varsa doğunca araştırmak için
Mucizee80 Yzc_asli kan akışında problem varsa yapacağınız birşey yok maalesef benimde bebeğimde gerilik vardı 38+0 da 2640 gram doğdu ama bizim kan akışı normaldi sadece minyon olacak dediler eğer kan akışı bozulsaydi yada dursaydi haftasına bakmadan alacaklardı bu arada küveze falan girmedi bence sizin bebeğinizde 2500 gramı geçer 37 de alsalar bile küveze girmez diye düşünüyorum
Eceunverkanra Yzc_asli Merhabalar, benzer durumlari yasiyoruz benim de 32.haftadan sonra basladi bu durum su an 35.haftada gerilik iyice ilerlemeye 2bucuk haftaya cikmaya basladi 3gunde 1 nst haftada 1 kontrole gidiyorum, benim de damarlarimda direnc baslamia muhtemelen gerilik ondan kaynakli doktorum riske atmak istemiyor gerilikte acildigi icin tam 37.hafta arifeye denk geldigi icin bir gun once 36+6 ya sezaryen gunu verildi dogumum gerceklesecek. Ben de cok uzuldum ve korkuyorum ama kan akimi bozulduktan sonra sanirim biz ne kadar saglikli beslensekte beslenelim alabilecekleri kg sinirli oluyor. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah amin🤲🏻
Yzc_asli Derya_y kilosu normalmişte canım bacak ve başına göre uyumsuzluk varmış 32.haftayla uyumlu çıktı karnı
Yzc_asli Derya_y haftaya geldiğinde kilosu önemli değil haftasını yakalaması önemli fakan dedi üzüldüm ya
Derya_y Yzc_asli anladım canım, stres yapma yakalar inşallah haftasını, hem artık şükür riskli haftalarda da değiliz, dışarıda da sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah, stres yapıp bebişi de üzme
Yzc_asli canssam düzelmezse bile suniyle normal doğurabilirsin dedi ama beni biraz düşündürdü bu durum :(
Mucizee80 Yzc_asli kesinlikle stres yapmayın üzülmeyin benjm kızım 46 günlük şuan 4 kiloyu geçti dışarda daha güzel kilo aldı toparladı sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Noluyoya Benimde 34. Haftamda gittiğimde bebeğin kilosu 2150 civarıydı doktor fena değil dedi bizimkinde de gelişim geriliği var malesef aslında internete bakınca olması gereken kilo 2250-2500 bu aralarda sizin bebek normal kilodaymış neden böyle konuştu doktor acaba
Yzc_asli Noluyoya ben şimdi 35te bi daha gidicem kilosu önemli değil diğer uzuvlarına göre karnının boyutu önemliymiş neden böyle oldu anlamadım 🥺
Nuurr26 Tam 33. Haftanın başında gittim 1 hafta kadar karın çevresi benimkininde geriymiş. Kordon kan akımı normalmiş ama Buda sadece biraz minyon bebek olabilir dedi. Bu hafta tekrar cumartesi günü gideceğim. Protein ağırlıklı beslenmeye başladım. İnşallah bu sefer gittiğimde daha iyi gelişmiş olur. Bende çık kaygılandım.
Ariadne Nuurr26 ayni seyi iki gun once kontrolumda isittim yasitlarindan hep kucuk duracak da dedi doktorum o yuzden baska bir doktora daha randevu aldim bakalim o ne diyecek