Birsevdannelik 32 haftalık hamileşym bebeğim 2000 kilo 12 Hun önce bakıldığında 1500 idi artış normal mi kilosu nasıl olmalı sizler kaçıncı haftada bebişleriniz kaç kilo acaba anneler kafam karıştı bir çok insan cpk düşük kilosu falan dedi
Slvmslu Birsevdannelik haftasına göre kilosu gayet ideal bence. Zaten 1700-2000 arası normali. Ben en son 32+2 de gitmiştim 2475 gr dı doktor haftasına göre fazla demişti ama benim ilk bebeğinde kilosu fazla 4726 gr doğdu genetik.Bence sizinki çok iyi ideal bir ağırlık.
Yesmm21 Birsevdannelik bende 32. Haftamda gittim 1700 dedi doktorum uyumlu haftasıyla dedi ama bana da kilosu düşük gelmişti sizin yine 2 ymiş gayet iyi bence Maşalah
Muhammederva Bende 29. Haftada gittim kilosu 1650 idi bir problem yok ama kilosu 1 hafta önde dedi ekmeği ve şekeri azalt dedi 33+2 de muayenem var önümüzdeki hafta bakalım o zaman kilosuna kaç diyecek
Birsevdannelik Muhammederva 30. Haftada 1500 idi gelişimmgeriliği var diyemem ama kilosu düşük dedi devlet hastanesinde ki doktor
ezoocum Birsevdannelik 30+3 te 1609du oğlum doktor gayet iyi dedi kilosu için haftasıyla uyumluydu her şey. kilolu olması bebek için de anne için de sıkıntılı zaten ortalama bu kadar olması lazım
GirlandBoy_Mom Birsevdannelik benimde 30+5 de 1700 dü gayet iyi sizinki ortalama zaten 1700 2000 arası bu haftalar
Janssue Bence doktorunuz bir anormallik olduğunu söylemediği sürece bebeğinizin kilo durumu normaldir. Her şeyi kafaya takmayın arkadaşlar hassas dönemde kafanızı ekstra yormayın, başka insanlarin yorumlarina da kulaklarınızı kapatın
Seymaaa05 Mry2020 Gerçekten çok şaşırdım bende çünkü hiç Bişey yiyemiyorum akşam yemeği bile 2 kaşık hatta eşim hep kızıyordu sadece yemek dışında ben her sabah kaşar peynir yumurta öğlen de muz yemeye özen gösteriyorum ne kadar yiyesim olmasa da
Mry2020 Seymaaa05 ben de her gün yumurta yiyorum 4-5 gün kaşarlı yiyorum muz da yiyorum ama yavaş kilo alıyor ya