Cgdm123 Mirkanyakup yavas yavas almaya basla bence bebek buyuyunce zorlaniyor insan bende daha alcam pijama takimi zibin falan
Mirkanyakup Veten sıkıntı değil bence çünkü bu dönemde baş 👶 fazla büyümeye başliyor bi de 3 ya da 5 gün geri değil diye düşünüyorum 🤔
Lavinia1924 eymeninannesii benimde ilk gebelik canım park beşik daha kullanışlı geldi bana odadan odaya taşıyabilmek için bide ailelerimizr yakın yerde değiliz şehir dışındayz oralara gezmeye gelirken de toplayıp çantası yla getirme imkanimiz olcak 3 4 yaşına kadar da rahat kullanilabiliyomus
Lavinia1924 eymeninannesii kıyafet zıbın hastane çıkışı felan aldik bi kc takım aldık biberon emzik felan aldik
qamsem Mirkanyakup 21+4 üz bizde kızlar arabamızla başladık ufak tefek bu e bebek deki indirimlerle felen eksiklerimizi tamamlıyoruz 😊 daha fazla tutamıyorum kendimi 😍
BMA qamsem ben mobilyalardan dusunuyordum ama vazgectim park besik ilerde yuksek olunca atlıyorlar yigenlerim cok kafa göz şişti en iyisi park yatak
BMA Mirkanyakup bebisimin cinsiyeti erkek ve herseyini aldim diyebilirim bi kac sey kaldı arabasi küveti ve beşiği herseyini aldım sira kendime geldi kendim icinde 1 ay daha beklicem azar azar alicam🤗
qamsem BMA bende büyüyen beşik düşünüyordum ama arkadaşımın bebeği düşmüş park yatak gibi mobilya beşiklerden alayım diyorum ama hala kararsızım yavaş yavaş onları da gezmeye başlayacağım bakalım 🤔
BMA qamsem cok düşüyorlar canım ben yerinde olsam park besik alırdım ilerde 4 5 yasina gelince akli kesince almak daha mantikli bence 😊