Diger annelerde görsün bunu paylaşmak istedim
7 mayıs tarihinde çam ve sakura da dogum yaptım.Dogum yapmak için o sabah 7de burda olun denildi sezeryan olucaktım 7 de orda oldum yeşil alanda saat 10.50 ye kadar yatış işlemlerimin kabulü için bekledim ve sonra servis geldi yatış için sarı alana götürüldüm üzerimi çıkarmamı söylediler kıyafetlerim eşime verildi ve ameliyathane yanında bekleme alanı olan bi yere çıkarıldım orada sezeryan ameliyatı olmuş ve olacak hastalar bekletiyordu saat öglen 3 e kadar orada bekletildim ve sonra sezaryen e alındım bebegim dogdu aynı yere geri getirildim orada nabız ve ölçümler takip ediliyordu oda yok denilerekden saat 6 ya kadar bekletildim ve 6 gibi odaya indirdiler aşagıya…nyse ameliyattan 2 gün sonra taburcu edildim ve 10 gün sonra kontrol ve dikiş aldırma için çagırıldım bu süreçte kanamam olmuyordu ve doktor 10.gün gittigimde muaynede içimde pıhtı oldugunu söyledi ve iki tane dil altı hapı içirildi sonra kanamam başladı ama eve geldikten kısa süre sonra tekrar kesildi iki gün sonra acile gttim kanamam olmadıgından megersem amelıyat esnasında plesanta tam temizlenmemiş oda rahim agzını tıkamış o gün yatışım yapıldı sözde akşam çıkcagım söylenerek kürtaj işlemi ile içim temizlendi 4 saat sonra muayne olup gönderilcektim ama muayene de tekrar içimin kan doldugu söylendi ameliyat yerimin içerde açıklık varmış ve ordan kan sızıyormuş ki bunu muhtemelen kürtaj esnasında yaptılar 2 gün dha hastanede kaldım kan degerlerim iyi çıkınca taburcu oldum.ve üç gün ilaç kullandım suan içimdeki açıklık küçülmüş ama hala tamamen kapanmış degil bugün muayneye gitmiştim ve orada benim gibi olan bi hastayla daha karşılastım muayene oldu ve aynı sebeplerle yatış verildi ben şimdiki aklım olsa orada dogum yapmazdım böyle bir hastane oldugunu bilmiyordum