Tazeanne2016 Merhabalar isimli hastane çıkış seti yaptırmak istiyorum hem fotoğraf çekimin de de kullanacağım , var mı yapan ya da yaptırdığınız güvenilir bir sayfa
gizzzy35 Tazeanne2016 Merhaba instagram da bebesoil sayfasına yaptırdım. Bugün geldi inanılmaz beğendim. Baskı kalitesi falan çok güzel ve fiyatı inanılmaz uygundu
EsoMom_ Tazeanne2016 Madrebebek baya iyi kumaşları çok güzel birebir aynısı geldi kendime ve iki yeğenime yaptırmıştım :)
Mrs_Ylkc94 Merhaba instgaramda melizababy sayfasından yaptırdım 1 haftada geldi çok ilgililerde çokta güzel oldu 😊 sayfayı inceleyebilirsiniz
Kubra_811 Ben Eminönü’nde havuzu handa yaptırdım çok daha uygunu geliyor İstanbul’daysanız tavsiye ederim hatta takı yastığı yaptırdım o da daha uygundu müslim çok güzeller
Muhammederva https://www.instagram.com/momanddesigntr?igsh=MXZ6bTMzaXM0NXJtNw== Bende instagramda bu sayfada yaptırdım pamuklu veya müslin hangi kumaşı isterseniz ben çok beğendim tavsiye ederim
FtmaGlr Tazeanne2016 Instagram üzerinden güvenmiyorum, daha önce birkaç kere dolandırıcılık vakası yaşadım Trendyol üzerinden yaptırdım çok da memnunum çok güzel oldu kumaşı istediğim gibi çok kaliteli battaniye yastık tulum eldiven Şapka yaptırdım diye hatırlıyorum
Smyye1B Tazeanne2016 İlk oğluma Butikbebecik’den yaptırılmış olarak hediye geldi kumaşı kalitesi gayet güzeldi ikinci oğluma bebewini’den beğendim Trendyolda da satışı var🌸