leyl25 Ilgaz01 öyle denk gelmiştir size ve çevrede olanlarda varmış olmayan da anladım sorunun cevabını çok teşekkür ederim 🌸
Ilgaz01 leyl25 ben çok gördüm kanayip kiz olanı biz hatta hemşireler alemi totem yaptık aramızda ilk geebeligimde olmuştu bu gebeligimde olması bakalim
Canan1991 leyl25 benim ne yerleşme kanaması nede mide bulantısı olmadı sadece suyun tadı kötü geldi acaba diye kan verdim var çıktı ve kızım olacak Allah’ın izniyle şuan 33+5 olduk bile
Ilgaz01 Canan1991 8 haftaya kadar kanama ihtimali var malesef ayrıca bulantilar 7 hafta 14 arasi oluyor
leyl25 Ilgaz01 şu an hamilesiniz sanırım yerleşme kanaması olmadı dimi doğru anladım erkek olursa yazın bakalım bize de
Canan1991 Ilgaz01 nerdeyse doğum yapıcam valla ne kanama nede mide bulantısı yaşamadım herkesde oluyor diye bişi de yok dedi olmaması daha iyi dedi doktorum
leyl25 Cimcime30 Canan1991 Öyle bir tez yok arkadaşlar zaten diğer arkadaşımızın çevresinde denk geldikleri hep kız olmuş ve bu sayı çok fazla olunca genelde öyle olduğunu düşünüyor ama tabikide öyle bişey yok milyonlarca örnek vardır dünyada yani sizde dahil :)
Canan1991 leyl25 evet bazen öyle denk geliyor karnım yüzünden hep erkek dediler ilk zamanlar ama kızım oluyor 🤣🤣🤣
Ikraa_22 leyl25 şartmi değil mi bilmiyorum ama olmasa daha iyi bende olmuştu ve korkup aglamiştım olmasa daha iyi kesınlıkle insan çok stres yapıyor