Vatdifak evet termos inanılmaz hayat kurtarıcı ama acil ihtiyaç listesinde değil, aylarca öncesinden almak sadece gelecek zamlardan sizi kurtarır. Bence acilden başlayarak bi liste oluşturursanız az öz alışveriş yaparsınız. Kıyafet için H&M öneririm hem pahalı değil hem yumuşacık zıbınları var ama stokları çabuk bitiyor takip etmek önemli. Diğer bebek ihtiyaçları da E bebeğin indirim günlerinden temin edilebilir şeyler bir siparişe bakar halletmek. Mesela gümüş kapak almadım ihtiyaç halinde alırım dedim ihtiyacım olmadı, göğüs pompası da aynı şekilde almamıştım ihtiyacım oldu eşim hemen aldı geldi. Diğer büyük ürünler için de Bebek arabasını oto koltuğunu vs markasına göre kendi mağazaları var istanbuldaysanız, başka şehirdeyseniz distribütörlüğü olan siteler var kampanyalar hep oluyor. Bebek odası olarakta ben oda takımı almadım. 60-120 eski tarz beşik aldım çilek mobilyadan, diğer kalan bütün oda ihtiyaçlarını tek kişilik karyolası dahil hepsini ikeadan almıştım, hatta fazladan dolap almıştık şimdi 2.ye hamileyim dolap içi aparatlarını tamamlayıp onu da giysi dolabına çevirdik.